Skip to main content
Blog

Tekirdağ Tabela

Tekirdağ Tabela

Tekirdağ Tabela bir işletme için olmazsa olmazlardandır. İşletmenin müşterileri tarafından fark edilebilmesi, dikkat çekebilmesi ve tanınabilmesi için kullanılan ilk imajdır. Günümüzde farklı boyutlarda ve farklı özelliklerde bir çok tabela modeli bulunmaktadır. Tabelalar öncelikle ışıklı ve ışıksız tabelalar olarak ikiye ayrılmaktadır. Bu iki seçenekte kendi içerisinde farklı malzemelerden üretilen modeller barındırmaktadır. Germe Tabela, Neon Tabela, Pleksi Harf Tabela, Kutu Harf Tabela, Totem Tabela bunlardan bir kaçıdır.

Tekirdağ ilinde tabela hizmeti veren Çebi Reklam sizlere uygun fiyata, kaliteli hizmeti olabildiğince en hızlı şekilde sunmaktadır. Sizde bir iş yeri açıyorsanız veya var olan işletmenizin tabelasının yenilenmesini istiyorsanız, bizimle iletişime geçebilir ücretsiz yerinde keşif yaptırarak fiyat teklifi talep edebilirsiniz.

Tabela siparişi süreci 5 farklı maddeden oluşmaktadır. Bu maddeleri şu şekilde sıralayabiliriz.

  1. Firmanızın bulunduğu adresin ziyaret edilmesi, tabelanın takılacağı yerin incelenmesi, ölçülerin alınması ve fotoğraf çekimi,
  2. Çekilen fotoğrafların üzerinden bilgisayar ortamında tabelanızın tasarımının yapılması,
  3. Farklı özelliklerdeki tabela tekliflerinin ve tabela görsellerinizin size sunulması, varsa yapılacak değişiklikler, onay ve ödeme süreci,
  4. Seçilen özelliklerdeki tabelanızın atölyemizdeki üretiminin süreci,
  5. İş yerinizin tekrar ziyaret edilerek, tabelanızın montajının gerçekleştirilmesi,

Işıklı veya ışıksız farklı özelliklerdeki tabela numunelerini görmek ve yerinde inceleyerek sipariş vermek için sizleri Çebi Reklama davet ediyoruz.
Hemen 0(282) 264 14 00 nolu numaradan bizi arayabilir veya info@cebireklam.com a talebinizi iletebilirsiniz.

Tabela hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi için;
https://www.cebireklam.com/hizmetlerimiz/tabela/

Bize Yazın
💬 Whatsapp ile mesaj gönder
Merhaba, Size nasıl yardımcı olabiliriz?