Skip to main content
Blog

Tekirdağ Promosyon

Tekirdağ Promosyon

Tekirdağ Promosyon

Tekirdağ Promosyon tekstil, teknoloji, kırtasiye ve matbaa ürünleri olarak çeşitli gruplara ayrılmaktadır. Bu grupların içerisinde, baskılı şapka, baskılı tişört, baskılı oto kokusu, baskılı kalem, baskılı kupa bardak, baskılı çakmak, baskılı madalya, baskılı kupa, baskılı raket, baskılı usb flash bellek, baskılı poşet, baskılı ajanda, baskılı defter baskılı takvim ve benzeri daha birçok promosyon ürünleri bulunmaktadır.

Firmalar kurumsal kimliğini oluşturmak, yaymak, daha fazla müşteriye ulaşmak, iyi müşterilerini elinde tutmak, rakiplerinin önüne geçmek ve bilinirliği arttırmak için promosyon ürünlere ihtiyaç duymaktadır.

Promosyon ürünlerin bir çoğu 1.000 adet ve katları “1.000 – 2.000 – 3.000 – 5.000 vb.” olarak fiyatlandırılmaktadır. Ürünlerin 1 adet birim fiyatları sipariş geçilen adede ve ürüne göre değişmektedir.

Firmanızın tanıtımı için müşterilerinize, tedarikçilerinize ve firma içi çalışanlarınıza yönelik promosyon ihtiyaçlarınız için Çebi Reklam olarak Tekirdağ ilinde yanınızdayız.
Hemen 0(282) 264 14 00 nolu telefondan bizi arayabilir veya info@cebireklam.com adresinden bize mail ile ulaşabilirsiniz.

Promosyon ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için;
https://www.cebireklam.com/hizmetlerimiz/promosyon-urunleri/

Bize Yazın
💬 Whatsapp ile mesaj gönder
Merhaba, Size nasıl yardımcı olabiliriz?