Skip to main content
Blog

Tekirdağ Kayan Yazı Led Tabela

Tekirdağ Kayan Yazı Led Tabela

Tekirdağ Kayan Yazı Led Tabela müşterilerinize hizmet ve ürünlerinizi kolaylıkla anlatabileceğiniz bir reklam aracıdır. Günlük, Haftalık veya Aylık olarak Kayan Yazılarınızı dilediğiniz gibi değiştirebilir promosyonlarınızı, reklamlarınızı ve tanıtımlarınızı başarılı bir şekilde hedef kitlenize yansıtabilirsiniz.

Rakiplerinizden bir adım önde olarak, hedef kitleniz tarafından dükkanınızı daha dikkat çekici hale getirebilir, satışlarınızı arttırabilirsiniz. Led Tabela ürünleri 16 cm lik yan yana veya üst üste yerleştirilen panellerden oluşmaktadır. Yani led tabela boyutları genellikle 32×96 cm 16×128 cm veya 64×256 cm şeklinde olmaktadır.

Kayan Yazı Led Tabela farklı ölçü grupları ve renk seçeneklerinden oluşmaktadır. Örneğin: Kırmızı, Sarı, Beyaz, Mavi ve Yeşil renklerinden birini veya aynı tabela için fark ödeyerek, birden fazlasını tercih edebilirsiniz.

Led Tabelanız en ufak ölçü boyutunda ve kırmızı renkte 400 TL’den başlayan fiyatlarla adresinize teslim edilmektedir. Led Tabelalarımızda 2 Yıl Garanti vermekteyiz. Tabelanızın üretimi, montajı ve garanti süresi boyuncaki onarımları tarafımızdan gerçekleştirilmektedir.

Daha detaylı bilgiye ulaşmak ve telefonda teklif almak için bize ulaşabilirsiniz.
https://www.cebireklam.com/hizmetlerimiz/tabela/

Bize Yazın
💬 Whatsapp ile mesaj gönder
Merhaba, Size nasıl yardımcı olabiliriz?