Skip to main content
Blog

Tekirdağ Dijital Baskı

Tekirdağ Dijital Baskı

Tekirdağ Dijital Baskı

Tekirdağ Dijital Baskı ile tüm dijital baskı ve uygulama ihtiyaçları doğrultusunda sizlere kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır.

Tekirdağ Dijital Baskı iç mekan baskı ve dış mekan baskı olarak ikiye ayrılmaktadır. İç mekan baskılar yağmurdan, çamurdan, rüzgardan etkilenebilen malzemelerdir. Genellikle adından da anlaşılacaği gibi iç mekanlarda kullanılır. Ofis içerisinde, mağaza içerisinde, merdiven kaplamalarında, asansör kaplamalarında, büro içi uygulamalarda, bina içerisindeki camlarda ve uygulanabilir diğer alanlarda iç mekan baskı teknikleri kullanılmaktadır. Dış mekan baskı ise daha dayanıklı malzemeler kullanılarak elde edilen baskılardır. Bunlar ise otobüs kaplamalarında, araç giydirme, bina dış cam kaplamalarında, cephe giydirmelerinde, raket ve billboard baskılarında, tabela için kullanılan branda baskılarda, kepenk uygulamalarında, vitrin giydirmelerinde ve benzeri gibi alanlarda kullanılmaktadır.

Dijital Baskı için kullanılan malzeme türleri folyo, one way vision, kanvas, branda her ikisinde de kullanılmaktadır.

Firmanızın baskı, uygulama ve tasarım ihtiyaçları için Çebi Reklam olarak Tekirdağ ilinde yanınızdayız. Hemen arayın. 0(282) 264 14 00 veya info@cebireklam.com’dan mail göndererek, bize ulaşabilirsiniz.

Daha detaylı bilgi için;

https://www.cebireklam.com/hizmetlerimiz/dijital-baski/

Bize Yazın
💬 Whatsapp ile mesaj gönder
Merhaba, Size nasıl yardımcı olabiliriz?